Nejnovější recenze ze sekce Noční vidění
V současné době ideální kombinace termovize a noktovizoru pro lovecké potřeby
Nemám možnost porovnat s jinou termovizí, nicméně rozlišení a citlivost je ohromující. V noci jsou vidět na domech s břízolitem jednotlivé cihly a u zateplených spoje mezi deskami a terčíky. Srnku lze rozpoznat na 500m, zajíce na 200.
Kvalita provedení je vysoká, součástí jsou dvě baterie včetně nabíječky, připojení USB C. Navíc neoprenový futrál jen pro termovizi, pro případ, že nechcete nosit kompletní kufr s příslušenstvím. Přístroj umí pořizovat fotky i videa, lze se přes Wi-Fi připojit na mobilní telefon, kterým pomocí aplikace můžete sledovat živý náhled, stahovat uložené záznamy, provádět nastavení a update, což jsem hned s úspěchem provedl. I přes vyšší cenu se jedná o velmi kvalitní přístroj.
Ještě plánuji testovat v noci v lese, už se na to těším.
![Pard TA32 25mm](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/b52/b520cfce54b49f2985bd60bfa91a5518--mmf100x100.jpg)
Pard TA32 25mm
Přidáno: 14. března 2024
(naposledy upraveno 14. března 2024)
Zakoupeno v Tenolix.cz
Výborný poměr výkon cena. Dobře to kouká v lese i na poli. Za mě super. Vůbec mi nechybí dálkoměr. Ovládání za chvilku se stane intuitivní, jen bych ovládací tlačítka trochu vyzvedl, jsou trochu utopená v těle přístroje. Baterka vydrží cca 5 hodin , ale to je tím, že mám novou hračku.
- Malý, ale výkonný
- parádní koukání za dobrý peníze
jsem spokojen a hlavně intuitivní ovládání
- vyborny pomer kvalita/cena
Kvalitní, účinné super.
- Obraz
- Veľkosť / hmotnosť
- Diaľkomer
Výborný, odporučil som známemu, ktorý ho kúpil tiež.
Veľké optické zväčšenie ktoré mne vyhovuje ale niekomu nemusí.
Je tento produkt těžší.
- Tento produkt jsem vybrala pro vnoučka, vášnivého rybáře a pozorovatele přírody.
- K nákupu jsem vybrala obchod Alza, kde po mém dotazu na produkt, jsem dostala pro mne velmi dobré seznámení se s výrobkem a jeho funkcí. Moc děkuji.
Novinka za slušnou cenu.
Osvětlení má příjemné teplé světlo, velká výhoda je čidlo, které reaguje na intenzitu okolního světla a super je pohybové čidlo, takže osvětlení je v provozu jen když se člověk přiblíží na ca 3 metry a je šero. Tím nesvítí celou noc zbytečně. Máme ho na chodbě, takže v noci úplně stačí při cestě na WC. Svítí po dobu 90 sec, což je možná zbytečně dlouho a také zapíná, když je ještě celkem dobře vidět. Ale jinak je super, protože málo žere.
Chýba jemné podsvietenie ovl. tlačidiel, resp. chýba akékoľvek podsvietenie ovl. tlačidiel. Vzhľadom na to, že displej je pomerne jasný aj v najnižšej úrovni jasu, nedajú sa tlačidla ovládať inak, ako po hmate... . To nie je celkom dobré, ale je to aj moja chyba mal som na to myslieť..., a všimnúť si nedostatok tohto typu produktu. Naopak je tam power zelené svetielko..., ktoré dokonale dooslepí v určitom uhle, to čo už by display "nedal"ale..., znova..., ...vzhľadom k cene budiš..., veď každý potrebuje z niečoho žiť. Treba rátať aj s primeranou kvalitou obrazu..., najnovší Pard je niekde "inde"... . No na zachytenie záškodníka , a výtržníka prevracajúceho úľe, a prevádzajúceho iné schválnosti už dlhú dobu..., a kradnúceho stavebný materiál z pozemku to stačiť bude. Video záznam som totiž ešte neskúšal..., no i tak dokúpim asi ešte jednu fotopascu. Problém fotopascí je s dosvitom a vzdielenosťou- senzory pre spustenie nahrávania, a taktiež zorný uhol, i výdrž baterií, keď ich "vychrstá" za jeden deň každý komár či moľa..., a vo chvíli "ataku" si zlodej robí čo chce..., čo z toho..., že ho vidíte na vlastnē oči utekať... . Nejako som sa rozpísal...tak končím..., končím recenziu s tým, že mne aj tento nenáročný produkt bude stačiť na to, na čo ho ja potrebujem...a určite bude dobrou nenáročnou voľbou aj pre nejakých skromných poľovníkov. Za mňa - včelára fajn...
![Emos P3319](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/e49/e49be8154f794fccdd142598bed95c24--mmf100x100.jpg)
Emos P3319
Přidáno: 7. prosince 2023
(naposledy upraveno 7. prosince 2023)
Zakoupeno v HTS obchod
funguje super
- Super výkon za super cenu
- Poměr kvalita /cena perfektní
Přesně co jsem chtěl...
- Splňuje moje představy
Produkt je výborný, má jen jednu nevýhodu. Poutko na držení tohoto nočního vidění je instalováno tak, aby bylo na stojato, obrazovka v okuláru je ale otočená o 90 stupňů. Takže když chcete mít pohled na ležato, tak musíte mít vykroucené zápěstí. Ovládání je ale jednoduché a intuitivní.
- skladný,pro mé potřeby dostačující
- při velkém zoomu neostré
- Výborná ostrosť obrazu
- Kvalita obrazu aj na väčšie vzdialenosti
- Vymeniteľná batéria 18650
Zobrazuji 41 - 60 ze 276 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...14 Další »