Nejnovější recenze ze sekce Noční vidění
- Malé rozměry
- Neviditelný přísvit 940nm
- Možnost pořízení záznamu z pozorování
- 4ks tužkových baterií
- Pěkný design
- Nízký dosah IR přísvitu
- Složité ovládání
Čekal jsem více. Bestguarder je lepší.
- malá hmotnost
- cena odpovídá kvalitě
- lze použít nabíjecí tužkové baterie
- možnost externího napájení
- neviditelný přísvit
- spotřeba baterií
- zrnitý obraz
- zbytečně složité nastavování parametrů
- chybí kryt okuláru,krytky čoček snadno ztratíte
- ve dne je lepší použít klasický dalekohled
kvalita - cena zhruba odpovídá
IR - do 150 m dostačující
- Lehký, velice příjemný na oči ve tmě - nedochází k oslnění, lze dobře doostřit, má velice malou spotřebu energie, nezamlžuje se. Jsem naprosto spokojen s jeho používáním.
dobrá volba poměr výkon cena
- splňuje to co jsem od něj očekával
Malé zorné pole , velká citlivost ostření nutí k častému doostřování obrazu , přísvit neustále na plný výkon , obraz zrnitý (na 2 zoom tragický) . Tlačítko ON neposlouchalo u mnou zakoupeného přístroje pokaždé . Recenze v Myslivosti skvělý , no v porovnání s Photonem naprosto nesrovnatelný . Co jsem viděl s Rangerem , bylo vidět i pozorovacím dalekohledem 7x50 . Zkoušeno 5 dní před úplňkem při naprosto zatažené obloze . Dál netestuji ,odstoupil jsem od smlouvy . Pozorování zdar . L.M.
![Yukon Ranger 6,5x42](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/0b2/0b2dff0efe387ca54224b4ed91a3093f--mmf100x100.jpg)
Yukon Ranger 6,5x42
Přidáno: 27. listopadu 2017
(naposledy upraveno 27. listopadu 2017)
Zakoupeno v Optický svět
- spotřeba baterií
za rozumné peníze dobrá kvalita-uživatelský komfort
- Vyhovujicí pomucka.
- Mohlo by být trochu jemnější ostření...
Yukon Ranger 6,5x42 splnil mé očekávání v dané cenové relaci, výdrž na jednu sadu Aku 1900 mAh se středním přísvitem více než 4 hodiny (Aku poté měli ještě 40%), obraz na mobilu přes Wifi je ve skvělé kvalitě, ovládání z mobilu popř. tabletu, pro sledování zvěře je vhodný stativ. Možnost nahrávání obrazu a přehrání v PC nebo v mobilu.
- Parametry a dobrá cena
Parametry a dobrá cena
Jak nastupující generace původního modelu je výborný, funkce navíc jsou uživatelsky příjemné a poměr cena výkon je výborný. Doporučuji.
- snadné ovládání
- výborná viditelnost v noci
- nezrazuje zvěř
- dostatek baterií pro delší výdrž včetně náhradního zásobníku
- menší úhel záběru
- potřeba dobíjecích baterií a nabíječky, nelze napájet ze sítě
naprosto dostačující pro myslivost, za ty peníze snad nic lepšího není
- Během dvanácti měsíců se mi podařilo odstřelit 1 mývala severního a 4 psíky mývalovité. Bez přísvitu bych to nedokázal.
- Spokojenost
čistý obrázek na všechnu vzdálenost
- Levnější jsem nenašel.
- Výborná viditelnost v noci
vyhovuje
Zobrazuji 201 - 220 ze 276 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...14 Další »